Interior Design The Black Box Beach House by Base Architecture

SheOak House, designed by Base Architecture, located in Kingscliff, New South Wales, Australia. Black box in many beach-front designed informal, casual, comfortable and friendly style. 350th home square meter in a mixture made of steel, wood and concrete. This is resistant to weather conditions like wind, salt and sun. Note the double height with grass underfoot and natural landscapes consist of a semi-space indoor / outdoor built of weatherboards clear. This area is designed for wetsuit that will be left to the laundry is hidden and for damaging the surfboard. Primary level has an open plan is quite simple and open up a page and a swimming pool. The top floor consists of a simple bedroom and bathroom facilities which interact with the ground and entered through a series of voids and openings. Overall, these homes evoke a sensation of openness and casual that describe what a beach house should be.

Interior The Black Box Beach House by Base Architecture
longue Design The Black Box Beach House by Base Architecture
Longue The Black Box Beach House by Base Architecture
The Black Box Beach House Bathroom Design by Base Architecture
Wall Glass Design The Black Box Beach House by Base Architecture
Wood Wall and Floor Design The Black Box Beach House by Base Architecture
Bathroom Design The Black Box Beach House by Base Architecture
Exterior The Black Box Beach House by Base Architecture
Exterior Wall The Black Box Beach House by Base Architecture
Black Box Beach House by Base Architecture 01

 
Top